top of page

Afvallen

Op de Schalen
Energieker, fitter, slanker en blijer door het leven!

Het kan! Vaak als je de knop hebt omgezet om af te vallen of meer te gaan bewegen is dat van korte duur. Dat heeft te maken met motivatie en mindset. Ons hoofd vertelt ons dat we heel veel niet meer mogen, maar daar ligt juist de sleutel van de oplossing.

Omdenken…..  in wat WEL mag en wat WEL kan is de sleutel tot succes. Op het moment dat je creatief kunt zijn, op een andere manier tegen voeding aan kijkt en lekker gaat bewegen, zet je onmogelijkheden om in mogelijkheden.

 

Een coach is hierbij vaak noodzakelijk. Wij mensen kunnen als geen ander kritisch zijn en zijn erg ongeduldig. Een coach helpt je juist die kleine successen te zien en kan samen met jou werken naar jouw doel. Rekening houdend met je werk, thuissituatie, doelen, wensen etc.

Samen sterk!

 

Heb jij die stok achter de deur nodig, die steun die het mogelijk maakt jouw doelen te behalen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze coaches. We brengen in kaart wat jij nodig hebt, waar je tegenaan loopt en maken een realistisch en haalbaar plan van aanpak. Het kan alleen gaan om voeding, maar ook in combinatie met sport hebben wij veel te bieden.

gewichten
bottom of page