top of page

Onze werkwijze

Je maakt allereerst een afspraak met een van onze  trainers. Samen kijken we naar je wensen, doelen, mogelijkheden, klachten en/of blessures. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek gaan we kijken welk traject we met je ingaan. Van daaruit bepalen we de abonnementsvorm.
 

We hebben allerlei uiteenlopende vormen, er is heel veel mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek komt alles uitgebreid aan bod. Vanuit het kennismakingsgesprek maken we een nieuwe afspraak voor de intake. We doen dan een nulmeting door middel van een gewichtsanalyse en/of een backcheck. We kijken naar je lichamelijke mogelijkheden en/of beperkingen. Wat kan beter? Hoe gaan we dat aanpakken? Dat gaan we samen bespreken.

We maken een trainingsschema voor je waar je mee aan de slag kunt. Uiteraard wordt het schema toegelicht en maken we een afspraak om deze workout samen door te nemen. Je trainingsschema is ook terug te vinden in de Virtuagym app. 

Deze kun je vrijblijvend gebruiken, wij maken je wegwijs in het gebruik van de Virtuagym app.

 

Een voedingsadvies behoort ook tot de mogelijkheden.

Kamp je met overgewicht en is je doel afvallen, dan kunnen we ook hier de mogelijkheden voor bespreken. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in SLIMdiet. Een leefstijl met voeding die vooral gericht is op eiwitten, met beperkt koolhydraten.

Welcome to our team
Welcome to our team
2022-04-12_22-09-27.jpg
IMG_20201003_171749.jpg
20201229_100224.jpg
20210112_115435.jpg
gewichten
bottom of page