top of page

Personal Training

Wil je sneller en gerichter toewerken naar je doelen? Dan is Personal Training een zeer geschikte vorm van training om je doelen daadwerkelijk te behalen. Allereerst maken we persoonlijk kennis met jou, we kijken naar je fysieke gesteldheid (nulmeting), we maken een lichaamsanalyse (verhouding spiermassa/vetmassa), luisteren naar je wensen en doelen en vatten deze zaken samen in een plan van aanpak. Daarbij verliezen we de realiteit niet uit het oog. Doelen moeten realistisch en haalbaar zijn.
 

Het plan van aanpak hangt nauw samen met je wensen, doelen en mogelijkheden. Zo kun je denken aan b.v. 1x of meerdere keren per week trainen. Zijn er blessures of klachten waar we rekening mee moeten houden? Heb je zelf specifieke doelen? Denk b.v. aan conditie opbouwen, krachttraining, vetverbranding, willen trainen voor een bepaalde wedstrijd etc. De trainingen worden hierop afgestemd.
 

Personal Training is en blijft altijd maatwerk. Jouw wensen en behoeften staan voorop. De trainer zal je motiveren, coachen en, indien nodig en gewenst, voorzien van voedingsadvies of tips voor thuis.
 

De trainer voelt zich nauw verbonden met zijn klant. De trainer spant zich dan ook volledig in om de gestelde doelen te behalen.

IMG_20190801_085613_edited.jpg
gewichten
bottom of page