Pilates

Pilates is een work-out die uitgevoerd kan worden op de Mat of Reformer. Joseph Pilates heeft in begin 19de eeuw deze methode ontwikkeld als revalidatie voor soldaten die gewond waren geraakt. Na de oorlog is hij naar Amerika verhuisd en heeft hij zich geconcentreerd op balletdansers die gebruik maakten van zijn methode om fitter te worden en te blijven op het hoogste niveau. Nu wordt de methode gebruikt in sportscholen om leden de oefeningen aan te leren en van daaruit de uitdaging aan te gaan doordat de oefeningen in zwaarte toenemen. Bij Simply Fit! bent U gewaarborgd van kleine groepen met een optimale begeleiding, aandacht voor iedereen. 

Hierdoor kunt U deze oefenmethode op een verantwoorde manier uitvoeren tijdens de lessen onder leiding van onze Pilates instructors.

Pilates Mat

Pilates Mat is een work out op de speciale Pilatesmat. De oefeningen beginnen bij de basis en gedurende de tijd krijgt U de uitdaging van de Pilates Instructor om steeds een stapje verder te gaan. Het leuke van een Pilatesles is dat men direct vooruitgang merkt. Ook hier willen we U een goede begeleiding aanbieden zodat er maar maximaal 8 personen per les kunnen deelnemen.Hierdoor kan de instructor de aandacht goed verdelen onder alle deelnemers.

Pilates Reformer

De Pilates Reformer is een speciaal trainingsapparaat waar men tegen weerstand oefeningen uitvoert. Met een Personal Training haalt U nog meer uit een training dan trainen in een groep. De aandacht per les voor U wordt groter als het aantal personen minder is. Informeer bij Cecile of Inge voor de mogelijkheden of vul het contactformulier in.

Maandag 08:30 - 13:00 / 16

Simply Fit!

Trainingscentrum

Louis Eijssenweg 3

6049 CD ROERMOND

Email. simplyfit@live.nl

Phone. 0475-320399