Pilates

Pilates is een work-out die uitgevoerd kan worden op de Mat of Reformer. Joseph Pilates heeft in begin 19de eeuw deze methode ontwikkeld als revalidatie voor soldaten die gewond waren geraakt. Na de oorlog is hij naar Amerika verhuisd en heeft hij zich geconcentreerd op balletdansers die gebruik maakten van zijn methode om fitter te worden en te blijven op het hoogste niveau. Nu wordt de methode gebruikt in sportscholen om leden de oefeningen aan te leren en van daaruit de uitdaging aan te gaan doordat de oefeningen in zwaarte toenemen. Bij Simply Fit! bent U gewaarborgd van kleine groepen met een optimale begeleiding, aandacht voor iedereen. Hierdoor kunt U deze oefenmethode op een verantwoorde manier uitvoeren tijdens de lessen onder leiding van onze Pilates instructors.

Pilates Mat
Pilates Mat is een work out op de speciale Pilatesmat. De oefeningen beginnen bij de basis en gedurende de tijd krijgt
U de uitdaging van de Pilates Instructor om steeds een stapje verder te gaan. Het leuke van een Pilatesles is dat men direct vooruitgang merkt. Ook hier willen we U een goede begeleiding aanbieden zodat er maar maximaal 8 personen per les kunnen deelnemen.Hierdoor kan de instructor de aandacht goed verdelen onder alle deelnemers.

Pilates Reformer
De Pilates Reformer is een speciaal trainingsapparaat waar men tegen weerstand oefeningen uitvoert. Met een Personal Training haalt U nog meer uit een training dan trainen in een groep. De aandacht per les voor U wordt groter als het aantal personen minder is. Informeer bij Cecile of Inge voor de mogelijkheden.

Vraag alle info aan over Pilates bij Simply Fit in Roermond

 

 • Voeding- en gewichtsconsulenten

  Voeding- en gewichtsconsulenten

  Streef je doel na samen met onze gewichtsconsulent. De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar e

  Lees meer
 • Better Belly

  Better Belly

  * Stimuleert de vetverbranding * Verhoogt de ruststofwisseling * Vermindert rugklachten * Helpt bij herstellen van blessures * Verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten * Helpt bij menstruatiepijn

  Lees meer
 • Vacustep

  Vacustep

  De vetverbrander voor Billen, Buik en Benen. Dit is dé methode tegen hardnekkige cellulitis, de VacuStep maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid.

  Lees meer
 • Rugfit®

  Rugfit®

  ​RugFit® is het programma om weer fit te worden. Afhankelijk van de klachten en de hele klachtengeschiedenis geven we je na een intake een passend advies.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Ons professioneel team staat klaar om samen met jou het doel te behalen dat jij wilt bereiken!

  Lees meer

"Ruim 3 kilo lichter, 1,7 kilo meer spiermassa, 1 kilo minder vet! SimplyFit is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt"

Annemarie Jongen

"Kan alleen maar zeggen Super! Voor het sporten, fysiotherapie en revalidatie. Het vertrouwen en je word er serieus genomen!"

Liek Naus

"Ik vind de persoonlijke begeleiding fijn! Aanrader voor mensen met rugklachten."

Paula Evers

"Personal training prima afgestemd op persoonlijke doelen ! Inge bedankt "

Marc van Elven

" Goede begeleiding , goed advies , goeie instructeurs, en er word altijd gevraagd hoe het met je gaat , dat is toch geweldig"

Jaqcueline Puts

"Een heel fijn trainingscentrum met een hele goede begeleiding. "

Monique Reijners

"Een gezellig team met leuke groepslessen en fijne begeleiding."

Sandra Meijer-Smeets

"Professionele en gezellige sportschool, echt een aanrader!"

Monique Bouten

"Voor mij geen betere, heeft mij heel veel opgebracht!"

Ad Vos

"Super fijn! Lieve mensen en geweldige begeleiding!! "

Kim Nijsen-Koelen

"Top team, super begeleiding.. leuke groepslessen!"

Bea Bakker

"Het is een gezellige sport gezondheidscentrum! "

Jenny Puts

"Hele goede begeleiding!"

Henny Aubert

"Super begeleiding! "

Jan Sonja Homan

"The best! "

Theo Oostvogel