Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Simply Fit Roermond gevestigd aan de Louis Eijssenweg 3, 6049CD in Herten. KvK-inschrijfnummer: met 816143869B01. Voor vragen of contact kun je mailen met simplyfit@live.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Simply Fit Roermond te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Simply Fit Roermond en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Simply Fit Roermond samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar simplyfit@live.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

We hebben een WINNAAR!

De winnaar van onze LIKE, DEEL en WIN actie is geworden:

Lees meer

Nieuwe Website Simplyfit Roermond

De nieuwe website van Simplyfit Roermond is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de G...

Lees meer
Meer nieuws
  • Personal training

    Personal training

    Ons professioneel team staat klaar om samen met jou het doel te behalen dat jij wilt bereiken!

    Lees meer
  • Pilates

    Pilates

    Pilates word gebruikt in sportscholen om leden de oefeningen aan te leren en van daaruit de uitdaging aan te gaan doordat de oefeningen in zwaarte toeneemt

    Lees meer
  • Spinning®

    Spinning®

    Spinning® is voor mannen, vrouwen, jong, oud, getraind en ongetraind. Ga de uitdaging aan!

    Lees meer
  • Team

    Team

    Bij Simplyfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

    Lees meer
  • Groepslessen

    Groepslessen

    Elke dag trainingen/ divers groepslessen worden aangeboden op verschillende niveaus en onderdelen. * AbsFit * BodyFit * ShapeFit * PowerFit * PumpFit

    Lees meer
  • Bewegen als Medicijn

    Bewegen als Medicijn

    Exclusief voor 25 vrouwen uit Roermond e.o. Gebruik bewegen als Medicijn

    Lees meer

"Ruim 3 kilo lichter, 1,7 kilo meer spiermassa, 1 kilo minder vet! SimplyFit is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt"

Annemarie Jongen

"Kan alleen maar zeggen Super! Voor het sporten, fysiotherapie en revalidatie. Het vertrouwen en je word er serieus genomen!"

Liek Naus

"Ik vind de persoonlijke begeleiding fijn! Aanrader voor mensen met rugklachten."

Paula Evers

"Personal training prima afgestemd op persoonlijke doelen ! Inge bedankt "

Marc van Elven

" Goede begeleiding , goed advies , goeie instructeurs, en er word altijd gevraagd hoe het met je gaat , dat is toch geweldig"

Jaqcueline Puts

"Een heel fijn trainingscentrum met een hele goede begeleiding. "

Monique Reijners

"Een gezellig team met leuke groepslessen en fijne begeleiding."

Sandra Meijer-Smeets

"Professionele en gezellige sportschool, echt een aanrader!"

Monique Bouten

"Voor mij geen betere, heeft mij heel veel opgebracht!"

Ad Vos

"Super fijn! Lieve mensen en geweldige begeleiding!! "

Kim Nijsen-Koelen

"Top team, super begeleiding.. leuke groepslessen!"

Bea Bakker

"Het is een gezellige sport gezondheidscentrum! "

Jenny Puts

"Hele goede begeleiding!"

Henny Aubert

"Super begeleiding! "

Jan Sonja Homan

"The best! "

Theo Oostvogel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.