top of page

Versterking Team Simply Fit

Met enthousiasme en vertrouwen kunnen we hierbij melden dat Team Simply Fit een drietal parttimers rijker is!

Welkom Daan, Pim en Thomas!

De drie nieuwelingen zullen zich vooral gaan richten op begeleiding in de fitness en groepslessen.
Zij gaan erop toezien dat jij je doelen behaalt. Vraag hen dus gerust om advies en tips, een nieuw trainingsschema of algemene houding c.q. technische uitvoering van bepaalde oefeningen.

Op het eind van de zomervakantie zal het nieuwe rooster Fitness Begeleiding en Groepslessen kenbaar gemaakt worden.

Hierbij alvast een korte introductie!

 

Ik ben Daan Thijssens, 20 jaar oud en een spontane jongen. Ik ben erg sportief en hou van een uitdaging. Mijn hobby's zijn thaiboksen en fitnessen.

Bij Simply Fit kom ik voor de persoonlijke ondersteuning tijdens het sporten. Ook zou je bij mij terecht kunnen voor een stukje voedingsadvies. Ik zou graag ook na een tijdje groepslessen willen gaan geven, welke groepslessen dit gaan worden wordt nog besproken. Bij andere vragen kun je ook altijd bij mij terecht! Tot ziens in de sportschool!

 

Mijn naam is Pim Breedijk, ik ben 21 jaar oud en woon in Maasbracht. Mijn hobby’s zijn voetballen, boxen, fitnessen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik heb CIOS niveau 4 afgerond als Personal Trainer en als keuzevak sportmassage. Nu zit ik in het 3e jaar van de opleiding Fysiotherapie in Heerlen.

Wat ik graag zou willen betekenen voor Simply Fit is het versterken van het team met kennis en gezelligheid,  meedenken voor verdere ontwikkelingen en de leden zo goed mogelijk help bij hun doelen.

 

Mijn naam is Thomas Ritzen, ik ben 25 jaar oud en woon in Roermond. Momenteel studeer ik fysiotherapie en ben ik werkzaam in de fitness bij Simply Fit. Tevens heb ik ook het CIOS afgerond met de specialisatie in Personal Training.

 

Voorheen heb ik enkele jaren in de sportschool gewerkt, echter was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende ben ik bij Simply Fit terecht gekomen, waarbij ik het stuk Personal Training en fysiotherapie zo goed mogelijk probeer te combineren op een verantwoorde wijze.

 

Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij krachttraining, waarbij ik mezelf uitdaag dit in de meest functionele manier te realiseren. Zelf zie ik het glas liever half vol dan half leeg, en sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Welcome to our team
gewichten
bottom of page